Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Til møderne på Frivilligcentret kan der maksimalt deltage 40 personer. Lukket for tilgang af medlemmer pga. max antal. Der oprettes en ny Blixen klub i løbet af efteråret 2023.

Til udflugter o.lign. kan der være et lavere max antal afhængig af praktiske forhold. Det gode gamle først til mølle-princip anvendes.

Til de almindelige møder, behøver man ikke i dag at melde afbud.

Til arrangementer eller udflugter, hvor der er indbetalt et beløb, vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb, og få dine penge retur, medmindre det fra begyndelsen er med bindende tilmelding.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf. eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Ved udflugter eller lignende hvor der skal forud betales et beløb, vil der i hvert enkelt tilfælde blive aftalt, hvornår og hvor meget, der skal betales og hvordan man tilmelder man sig.

Medlemskab af Blixen Klub Herlev – Tirsdag koster i dag kun 20,- kr. pr. møde, som betales (via mobilpay eller kontant) for kaffe/te, kage mm., samt bruges til vin eller chokolade til foredragsholdere samt andre faste udgifter.

Der kan på et senere tidspunkt, hvis klubben er enige om det, fastlægges et kontingent på f.eks. 100,- kr. om året til faste udgifter samt andre formål til gavn for klubben.

Det er ikke muligt for øjeblikket at blive medlem af Blixen Klub Herlev – Tirsdag, med møder på tirsdage i ULIGE uger, da vi har nået max antal medlemmer.

Men der vil i løbet af efteråret 2023 blive oprettet en klub mere, med møder på tirsdage i LIGE uger.

Bemærk – det er ikke muligt at være medlem af begge klubber aht. at give plads til så mange kvinder som muligt.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Herlev - Tirsdag ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.