2024-05-07 11:22

Besøg Kjøge Mini-By – Køge

Afgang med toget kl. 11.22. Herlev station.

Vi skal besøge Kjøge Mini-By – og spise frokost her, vi mødes på Herlev st. ca. kl. 11.15.

Tilmelding via vores hjemmeside og betaling 210 kr. til Blixen Klubben (Jette), kan ske frem til 25/4.

Der betales en samlet pris på 210 kr. pr. person, som dækker entre, 2 stk. luksus smørrebrød med et glas vin/en øl/eller en vand (frit valg) samt kaffe. Betaling gerne med mobilpay, man er først sikret en plads, når betalingen er registreret. Når vi stiger af S-toget i Køge, går der bus direkte til mini-byen, som ligger i èt plan. Selvom du måske ikke er “så godt gående”,  tror vi godt, du kan klare denne tur.

Husene i byen er tro kopier, af de huse der lå i Køge by i årene omkring 1865. Byen er bygget i størrelsesforholdet 1:10 af frivillige pensionister.

Ved at gå rundt i de arbejdende værksteder kan man se, at alt er håndlavet – det gælder mursten, teglsten, skorstene, tagrender, døre vinduer mm., det gælder også skibene, der ligger i mini havnen.

Når byen er færdig bygget, skal den rumme ca. 1000 bygninger og de er allerede nået lang. December 2023 var 729 bygninger færdiggjort og på plads.

Kjøge Mini-By set fra cafeén

Kjøge Mini-By Køge

Strandpromenaden 26 / Strandvejen 101, 4600 Køge Kjøge

Praktik

Kjøge Mini-By - dukkehus by beliggende i Køge og en tro kopi af byen i 1865 i størrelsesforholdet 1:10

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Herlev - Tirsdag ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.