2024-05-21 13:00

Har du lyst til en vandretur på Caminoen?

Mød op og hør om nogle af Ulla Thomsens oplevelser på hendes mange vandreture – indtil nu – 18 gange på mellem 300 og 800 km i løbet af 2 – 5 uger – på Caminoen i Spanien.

Ulla gik turen første gang i 2005 og fortæller bl.a. om hvor inspirationen kom fra, og hvad der får hende til at gentage turen. Hvordan forbereder man sig til sådan en tur, hvor overnatter man og hvad koster det?

Ulla kommer også ind på Caminoens historie, specielle oplevelser og ritualer undervejs samt hendes arbejde på et herberg.

Selv om du måske ikke har planer eller ønsker om at “gå Caminoen”, bliver det alligevel spændende at høre om turene, og måske kan det inspirere dig til andre vandreture. Så snør skoene og kom afsted og få en hyggelig eftermiddag i Frivillighuset.

Ulla Thomsen på Caminoen

Frivilligcenter og Selvhjælp Herlev

Herlev Hovedgade 172, 2730 Herlev, Danmark

Praktik

Blixen klub Herlev afholder sine møder i Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev. Indkørsel foregår af J E Pitznersvej, eller cykelstien fra Herlev Hovedgade. Der er ikke p-pladser ved Frivilligcentret.

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Herlev - Tirsdag ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.