Tilmelding til sommerafslutning og Ny Blixen Klub

Tilmelding til sommerafslutningen som er flyttet til Pederstrup på Konditorgården.

Tilmelding bedes ske via kontakt knappen på hjemmesiden senest 13/6. Der kan købes uspecificeret smørrebrød 2 stk. + en lille dessert for 65 kr. (en meget lille portion, siges der), 3 stk. + en lille dessert for 85 kr.

For andre ønsker kig på Konditorgårdens hjemmeside, her er en smørrebrødsseddel

Vi vil forsøge at arrangere privat kørsel, derfor meld jer gerne til Birgit 51 92 93 94, hvis I vil køre.

Andre nyheder

Der var mødt 19 forventningsfulde kvinder op til info møde vedr. opstart af ny Blixen Klub, dejligt at se at så mange er interesserede i at deltage i et spændende fælleskab.

Det lykkedes at finde 6 friske kvinder, der ville stå for at oprette en ny Blixen Klub. Det vil ske i løbet af efteråret og de vil få mødedag tirsdage i LIGE uger. Bemærk man kan “kun” være medlem i én Blixen Klub. Hold øje med Herlev bladet, her står hvornår klubben starter.

 

 

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Herlev - Tirsdag ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.